AccuWeather

Image

accuweater logo

Rămâneți conectat la cele mai recente condițiile meteorologice cu #AccuWeather. Acum, disponibilă şi pentru Android Wear ™, această aplicație gratuită oferă noua AccuWeather MinuteCast®, lider în prognoza precipitațiilor minut cu minut, hiper-localizat la adresa dvs. exactă. #AccuWeather oferă aceeași precizie  superioară și experiența extraordinară pe toate smartphone-urile și tabletele Android și Android Wear.

Fereşte-te de intemperii gratuit cu aceste caracteristici:

#AccuWeather MinuteCast® – minut cu minut, prognozele de precipitații pentru următoarele două ore hiper-localizat la adresa exactă sau prin GPS. Include tipul de precipitații și intensitate, și perioada de început și sfârșit pentru precipitaţii. Disponibil pentru Statele Unite, Canada, Marea Britanie, Irlanda, Japonia, Franța, Germania, Belgia, Elveția, Spania, Olanda, Luxemburg, și o listă tot mai mare de locații la nivel mondial.
• MinuteCast widget este acum disponibil. De asemenea, în widget-uri sunt afișate prognozele pentru două zile cu avertismente meteorologice severe pentru locația GPS și un interval de timp. Redimensionabilă, multi-locație cu widget-uri, de asemenea, disponibile cu mai multe detalii meteo.
• Pentru locații din întreaga lume, cu #AccuWeather veţi fii înştiinţat cu privire la previziuni de zăpadă, gheață, ploaie, vânt, sau probabilitatea de furtuni, veți vedea un semn de exclamare portocaliu afișat în cadrul locației.
• Notificări push pentru alerte meteo severe din Statele Unite.
• Radar pentru toate America de Nord și Europa, precum și prin satelit la nivel mondial suprapunând  Google Maps ™ cu scopul instantaneu al hărților pentru locațiile salvate.
• Ştiri și meteo curente video, cu multe disponibile în limba engleză și spaniolă.
• Partajarea fișierelor media sociale, astfel încât să puteți partaja condițiile actuale din locația dvs., pe oră, sau pentru 15 zile folosind aplicații media sociale pe care le aveți pe dispozitiv.

Vă rugăm să rețineți: orele de răsărit şi apus se gasesc in Detalii zilnice care pot fi vizualizate atingând previziunile de zi cu zi.

header

header - Copy

Leave a comment